top of page

Visual Storytelling - Art is the key

met Ivo Valkenburg en Frigyes Fogel

In samenwerking met Fogel Media ontwikkelen we echte verhalen over mensen en organisaties die de wereld transformeren. Kunst is de sleutel van ons werk. We gebruiken fotografie, film, muziek en stem om het werk van de movers & shakers in deze wereld te promoten. Het is onze manier om een nieuwe menselijke economie zichtbaar te maken voor miljoenen mensen wereldwijd.

Op alle gebieden van economie en samen-leving zijn er groepen mensen die in een holistische kijk op de mensheid en de samenleving gewoon doen wat anderen denken dat niet mogelijk is. We houden ervan om hun nieuws te verspreiden en hun werk te promoten. 

Neem contact met ons op over hoe wij het licht op u als impactmaker kunnen laten schijnen!  

Frigyes Fogel 

De van origine Hongaarse filmmaker Frigyes Fogel (“zeg maar Frici”) won op 9-jarige leeftijd het nationale cello concours in Boedapest. Tot zijn 33ste maakte hij als solist internationaal furore op de bekende concertpodia. Hij leefde evenwel de droom van zijn vader. Op een dag besloot hij te kiezen voor zijn eigen hart. Fogel reist nog steeds de hele wereld over. Nu zonder cello, maar met een camera in de hand. Om te laten zien hoe mensen wereldwijd economie en samenleving vernieuwen. Van ethische bankiers tot kunstenaars.

"De nieuwe wereld aan miljoenen mensen zichtbaar maken" - Interview met Frigyes Fogel uit het New Financial Magazine (winter 2019)

Filmography Frigyes Fogel 

The (R)evolution – Cultural Creatives 

The Alchemists

Spirits of the future (Israel)

Resurrection (Transylvania)

The secret of ethical banking

The Art of Healing 

Cal Earth Institute 

From Desert to Paradise (SEKEM)

- and many more the shift in paradigm

  towards a new economy

Artistieke Promotie van Mensen & Organisaties 

Films & korte documentaires