top of page

Transilvania Retreat Center

Ben jij voor jezelf, je team of je organisatie op zoek naar een plek in de oorspronkelijke natuur voor stilte en reflectie, diepe ontspanning, waar je even buiten het bereik van de wereld bent en eenvoudigweg de volheid van je mens-zijn kunt ervaren?! Een betoverende plek om de kracht van je lichaam, hart, geest en ziel te activeren?! Een productieve plek om te schrijven, visie te ontwikkelen of je organisatie doorbraken te realiseren die bijdragen aan een diepere voldoening, betekenis en meer rendement voor management, medewerkers en klanten?!
 

Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Velen zijn je de afgelopen jaren al voorgegaan. Individueel of in groepen van minimaal 5 tot maar liefst een maximum van 200 mensen. Om nog maar te zwijgen van de vele vakantiegangers die Casa Maria als hun tweede huisje zijn gaan beschouwen. Transylvania Retreat Center is gelegen aan de rand van het Nationale Park Apuseni, met honderden soorten planten, bomen en dieren op loopafstand. Het ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het internationale treinstation Huedin (met rechtstreekse verbinding naar Boedapest en Wenen met vandaar overstapmogelijkheid op de trein naar Amsterdam) en op ongeveer 1,5 uur rijden van de internationale luchthaven Cluj-Napoca met een rechtstreekse verbinding met Eindhoven (Wizz Air – 2 uur).

Heb je ideeën en wensen voor een bijzonder verblijf in Roemenië, dat nog tweederde van de onaangetaste oerbossen in Europa huisvest, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We zijn buitengewoon ervaren in het organiseren van de meest onvergetelijke trips, zowel zakelijk als privé.

bottom of page