top of page

30 april 2021 - New Business Café (16:30 - 17:30 uur) - Welkom!


Vanuit de woonkamer heeft Henk Smit, sociaal ondernemerschap avant la lettre, een prachtig zicht over de Waal. Vanuit Nijmegen hij zo Arnhem zien liggen. Hij beschouwt de plek als "te mooi om alleen voor zichzelf te houden". Daarom nodigt hij regelmatig vrienden en bekenden uit. De grote tafel leent zich uitstekend voor gesprekken die soms beter lukken met een ‘vergezicht’. In de kamer is live stream apparatuur aanwezig waardoor ook de rest van de wereld kan deelnemen aan het gesprek of presentatie. Bernard Uiling zorgt voor de complete technische ondersteuning.


New Business Café Elke laatste vrijdag van de maand wordt het New Business Café georganiseerd. Met iedere maand een andere interessante gast aan tafel. Mensen die van uit hun professie iets bijdragen aan een economie die op duurzaamheid en mensenwelzijn is gericht. Een belangrijke doelstelling is verbinding zoeken met verschillende disciplines zoals: sociaal ondernemerschap, circulaire economie, andere vormen van geldstromen, coöperatief werken en wonen in een wereld waarin iedereen mee kan doen.


Agenda

Op vrijdag 30 april 2021 ben ik uitgenodigd om met Henk en de gasten, online en offline, in gesprek te gaan over m'n laatste boek "Niet gezwicht voor de wereld - Transitie in de voetsporen van Kahlil Gibran" De happening vindt plaats van 16:30 tot 17:30 uur. Gratis aanmelding en registratie gaat via de website van Kaap aan de Waal. Er is ruimte voor iedereen om mee te doen aan het gesprek.


Verdere events zijn reeds gepland op:


28 Mei 2021 - Omlab

25 juni 2021 - Tanja Abbas ("Leven in de Kanteltijd")


Graag tot ziens!


Filmcredit: Fogel Media (Frigyes Fogel)