Ivo Valkenburg

Organisatieadviseur, mediator en interimmanager 

Ivo Valkenburg (1966) is al meer dan dertig jaar actief in de wereld van financiële dienstverlening. Eerst als financieel adviseur, later als facilitator van vernieuwings-processen binnen ondernemingen. Zeven jaar woonde hij in alle eenvoud met zijn gezin in de bergen van Transsylvanië. In 2020 voelde hij zich geroepen om voor zijn werk terug te keren naar Nederland. Daar helpt hij mensen in organisaties om in de goede stroming te komen vanuit de grote uitdagingen op financieel-economisch gebied, altijd met een enthousiast oog voor het welzijn van mensen in de transitie naar een toekomstige wereld. Zijn plek in de bergen van Transsylvanië blijft niet alleen zijn huis voor ontspanning en het opladen van de accu. 

Het is ook de plek waar hij, samen met zijn vrouw en andere facilitators, mensen en organisaties met regelmaat uitnodigt om een stevig fundament te bouwen voor gewenste doorbraken in een diepere voldoening en beter rendement voor management, medewerkers en klanten.

Mensenmens

 

Ivo’s bloed gaat sneller stromen als hij bezig is met mensen. Hij brengt mensen in verbinding met zichzelf en elkaar. Daarbij maakt hij veelvuldig en vlot gebruik van een uitgebreid netwerk van mensen actief op alle gebieden van de samenleving. Juist nu de toestand in de wereld steeds meer mensen en organisaties uit hun comfortzone haalt, wil Ivo er voor die mensen en organisaties zijn. Om nieuwe toekomst te creëren en mensen te begeleiden in het vinden van praktische oplossingen en toepassingen in onbekend vaarwater.

 

Menselijk, duurzaam en betekenisvol

 

Als Ivo ergens blij van wordt, dan is het wel om problemen tussen mensen in organisaties op te lossen en mensen bij elkaar te brengen in dialoog. Hij is een geboren mediator die altijd kiest voor de middenweg. Hij prikkelt daarbij het beste dat in elk mens schuilgaat en gaat oprecht op zoek naar wat mensen onderling verbindt. Hij nodigt mensen uit om het latente potentieel aan creatiekracht in te zetten om gezamenlijk, vanuit eensgezindheid, een nieuwe toekomst te creëren, menselijk, duurzaam en betekenisvol.

 

Korte biografie

Uitgebreide biografie

Ivo Valkenburg in conversation with change makers for the New Financial Magazine 

Contact Information

Ivo Valkenburg en Lili Valkenburg-Baumann zijn toegewijd aan mensen en organisaties die een nieuwe toekomst willen creëren, duurzaam, menselijk  en betekenisvol. En om samen praktische oplossingen voor de grootste (financieel-economische) uitdagingen van deze tijd te vinden. Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! 
 

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram