top of page

Ivo Valkenburg

Verbinder van mensen en mogelijkheden, adviseur & mediator, auteur van boeken en artikelen over #transitie 

Ivo Valkenburg (1966) is al meer dan dertig jaar actief in de wereld van financiële dienstverlening. Eerst als financieel adviseur, later als facilitator van vernieuwings-processen binnen ondernemingen. Inmiddels helpt hij mensen en organisaties om in de goede stroming te komen vanuit de grote uitdagingen op financieel-economisch gebied, altijd met een enthousiast oog voor het welzijn van mensen in de transitie naar een toekomstige wereld. 

Mensenmens

 

Ivo’s bloed gaat sneller stromen als hij bezig is met mensen. Hij brengt mensen in verbinding met zichzelf en elkaar. Daarbij maakt hij veelvuldig en vlot gebruik van een uitgebreid netwerk van mensen actief op alle gebieden van de samenleving. Juist nu de toestand in de wereld steeds meer mensen en organisaties uit hun comfortzone haalt, wil Ivo er voor die mensen en organisaties zijn. Om nieuwe toekomst te creëren en mensen te begeleiden in het vinden van praktische oplossingen en toepassingen in onbekend vaarwater.

 

Menselijk, duurzaam en betekenisvol

 

Als Ivo ergens blij van wordt, dan is het wel om mensen met zichzelf en met elkaar in verbinding te brengen. Hij is een geboren mediator die graag kiest voor de middenweg. Hij prikkelt daarbij het beste dat in elk mens schuilgaat en gaat oprecht op zoek naar wat mensen binnen zichzelf en onderling kan verbinden. Hij nodigt mensen uit om het latente potentieel aan creatiekracht in te zetten om gezamenlijk, vanuit eensgezindheid, een nieuwe toekomst te creëren, menselijk, duurzaam en betekenisvol.

Email: ivo@ivovalkenburg.nl

Mobiele telefoon Ivo: + 31 (0) 6 25 100 37

Ivo Valkenburg in conversation with change makers for the New Financial Magazine 

Pure life OS DEF.jpg

More and more people dare to trust the power of love in all aspects of life, without judgement or expectations. They share one dream: to be restored back to their original state of being, freed from all illusions and lack of freedom. They are the movers and shakers who are creating a new society where love becomes the legal tender. They are heart people who seek win-win in heart economics. They include superconscious business people, scientists, journalists, doctors, teachers, lawyers, politicians, bankers and many others.
 

bottom of page