Individuele retreats – Creëer je eigen toekomst

Een individuele retreat kan veel verschillende doelen realiseren. In essentie bieden wij de stilte van de natuur aan als ruimte om je eigen doelstellingen te volbrengen. Wie weet wil je tijd vrijmaken voor het schrijven van een boek of visie ontwikkelen over het starten, laten doorgroeien of verkopen van je bedrijf. Wellicht ben je op zoek naar het (her-)vinden van de diepere betekenis in je leven (bijvoorbeeld je werk, je relaties of je vrije tijd) of zoek je een fijne plek om het echte gesprek aan te gaan met jezelf, je geliefde(n) of naaste medewerker(s).

Je kunt je eigen retreat volledig naar eigen wensen en inzichten organiseren. Met of zonder onze begeleiding. Je kunt ook je eigen begeleider meenemen.

Als je ideeën en wensen met ons wilt klankborden, dan maken we daar graag tijd voor vrij. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Je verblijft tijdens je retreat in Casa Maria. Heb je iets meer ruimte nodig, dan kun je mogelijk ook gebruik maken van de accommodatie in het familiehuis en de schrijvershut.

   

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Contact Information

  • LinkedIn

Ivo Valkenburg en Lili Valkenburg-Baumann zijn toegewijd aan mensen en organisaties die een nieuwe toekomst willen creëren, duurzaam, menselijk  en betekenisvol. En om samen praktische oplossingen voor de grootste (financieel-economische) uitdagingen van deze tijd te vinden. Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! 
 

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Mobiel: + 31 (0) 625 1100 37

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

Photo Credit Header: Gerard Voshaar (SmartZine)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief