Healing Touch – Praktijk van Lili Valkenburg-Baumann

  • Facebook
  • YouTube

Vanaf september 2020 opent Lili haar praktijk ‘Healing Touch’ aan de Breestraat 20 in Heusden-Vesting. Via een body soul journey laat Lili mensen de kern van hun ziel ervaren. Aan de buitenkant lijkt het op een diepe ontspanningsmassage. Lichaam en geest, hoofd en hart, komen heerlijk tot rust. Vanuit die ruimte ontstaan frisse, nieuwe ideeën, terwijl verouderde gedachtes eenvoudiger kunnen worden losgelaten. Lili is buitengewoon intuïtief. Mocht je specifieke vragen hebben over je leven, lichaams- dan wel zielsgericht, dan kan Lili je helpen om zelf tot meer helderheid te komen, dan wel de behandeling inzetten om concreet aan de oplossing van je vraagstuk te werken.

 

De body soul journey duurt de eerste keer ca. 1,5 uur. Daarna bedraagt de gemiddelde behandelingsduur ca. 1 uur.

 

De prijs voor een body soul journey bedraagt: 50 euro (inclusief btw).

 

Heb je vragen of wil je graag een afspraak inplannen, aarzel dan niet om met Lili contact op te nemen via haar mobiele nummer (incl. whatsapp).

Contact Information

Ivo Valkenburg en Lili Valkenburg-Baumann zijn toegewijd aan mensen en organisaties die een nieuwe toekomst willen creëren, duurzaam, menselijk  en betekenisvol. En om samen praktische oplossingen voor de grootste (financieel-economische) uitdagingen van deze tijd te vinden. Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! 
 

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram