Bedrijfsadvies voor realisatie van nieuwe ideeën en oplossing van vraagstukken 

met Jaap Hiddinga en Ivo Valkenburg

Zelfs de beste ondernemers worden door de financieel-economische toestand in de wereld weleens uit hun comfort zone gebracht. Het coronagebeuren en het wereldwijde casino van geld, economie en economische groei baart menig ondernemer zorgen. Het raakt het hart van het ondernemen en genereert ook onrust en onzekerheid bij veel medewerkers.

Onze bedrijfsadvisering is speciaal bedoeld voor ondernemers die op zoek zijn naar oplossingen om de onderneming weer goed te kunnen laten draaien vanuit de grote economische uitdagingen van deze tijd, zoals gebrek aan geld en de veranderingen die zich in alle facetten van het leven in de wereld aandienen. Daarnaast helpen we ondernemers met nieuwe ideeën om deze praktisch vorm te geven. We kijken ernaar welke middelen je nodig hebt om deze te kunnen realiseren en zetten daarbij ons uitgebreide netwerk in om te ondersteunen. 

 

Oplossingsgerichte helderheid in drie stappen

 

Stap 1

Ivo Valkenburg voert een intakegesprek om je belangrijkste vraagstuk(ken) te analyseren waarin je helderheid wilt verkrijgen. Deze sessie duurt gemiddeld een uur.

 

Stap 2

We bespreken en bekijken vanuit een integrale visie alle aspecten die van belang zijn om tot een praktische formulering van antwoorden, tips en adviezen te komen inzake de door jou voorgelegde vraagstukken.

 

Stap 3

In een gezamenlijk adviesgesprek, bespreken we onze bevindingen en geven we praktische handvatten om vorm te geven aan de voorgestelde oplossingen in jouw specifieke situatie. Hierbij is alle ruimte voor diepgaande uitwisseling van ideeën, gedachtes en wensen. Deze sessie duurt gemiddeld een uur.

 

Alle gesprekken vinden plaats via Skype of Zoom.

 

Financiële investering

 

Je investering hiervoor bedraagt het delen van je problematiek vanuit een open hart, en een financiële bijdrage die afhankelijk is van het aantal medewerkers in je bedrijf.

 

Aantal medewerkers                                      Prijs (excl. btw)

 

0 – 25                                                             € 350,--

25 - 75                                                            € 550,--

75 - 150                                                          € 750,-- 

150 en meer                                                  op aanvraag

 

Voor ZZP’ers en vrije beroepers zonder medewerkers geldt een tarief van € 150,--

 

Wil je van start of heb je nog vragen? Aarzel niet, en stuur Ivo een mailtje via ivo@ivovalkenburg.nl of bel Ivo: + 40 (0) 721 331 274

Jaap Hiddinga

 

Jaap Hiddinga is al meer dan veertig jaar woonachtig in Schotland. Hij studeerde kwantumnatuurkunde en chemie. Hij kreeg in 1993 een openbaring, die zijn leven en denken totaal veranderde. Het ondernemersbloed stroomt flink door zijn aderen. Hij heeft zes bedrijven opgericht en succesvol verkocht, waaronder een brouwerij en een ingenieursbureau met op het hoogtepunt zo’n 150 medewerkers in dienst. Ook houdt hij zich al geruime tijd bezig met het schrijven van boeken en het geven van consulten op het gebied van persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling. Daarnaast geeft hij adviezen over duurzame energiebronnen zoals wind en zon. In het fonds van Uitgeverij Edicola verschenen de volgende boeken: Transformatie naar nieuw leven; Voorbij de illusie; Visioenen vanuit de bron; Boeddha en de uil; De verwarde mens; De levensbron; De laatste stap naar bewustzijn; Bronnen van inspiratie, Verzamelde wijsheid, Historisch Schotland. Jaap heeft Ivo’s boek Louter Leven – Als de liefde spreekt door mens en economie vertaald voor internationale publicatie in het Engels. Indien je vragen mocht hebben naar aanleiding van de thematiek in zijn boeken, dan kun je Jaap bereiken per email: jaap.hiddinga@btopenworld.com.

Contact Information

Ivo Valkenburg en Lili Valkenburg-Baumann zijn toegewijd aan mensen en organisaties die een nieuwe toekomst willen creëren, duurzaam, menselijk  en betekenisvol. En om samen praktische oplossingen voor de grootste (financieel-economische) uitdagingen van deze tijd te vinden. Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! 
 

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram