Business Retreats – Training, Dialoog & Conferenties

Voor onze opleidingen & trainingen, workshops en conferenties hebben we de mooiste plekjes van Europa ervaren. Toch was het nooit perfect. Daarom hebben we besloten om ons eigen stukje hemel op aarde te creëren. In het midden van de natuur, met veel liefde en toewijding ontwikkeld en onderhouden, een plek voor ontmoeting en verbinding tussen mensen, van hart tot hart. Een plek waar medewerkers innerlijke motivatie ontdekken, ondernemers bestaande structuren herzien. Het is bij uitstek de plek die bijdraagt aan gewenste doorbraken voor management, medewerkers en klanten. Om de volheid van het mens-zijn op de werkvloer een nieuwe boost te geven voor de langere termijn. Om te komen tot gezamenlijk en breed gedragen doelstellingen voor mens en organisatie. Om nieuwe toekomst te creëren.

 

Alles wat we organiseren is op basis van maatwerk, op hetgeen naadloos aansluit bij de ideeën, gedachten en wensen van de organisatie. Voor de accommodatie maken we veelvuldig gebruik van onderkomen bij de lokale bevolking. Roemenië is een land waar vrijwel niets lang van tevoren kan worden georganiseerd, maar alles is mogelijk. Bel daarom gerust voor het maken van een afspraak. We wisselen graag van gedachten over een onvergetelijke happening.

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Contact Information

  • LinkedIn

Ivo Valkenburg en Lili Valkenburg-Baumann zijn toegewijd aan mensen en organisaties die een nieuwe toekomst willen creëren, duurzaam, menselijk  en betekenisvol. En om samen praktische oplossingen voor de grootste (financieel-economische) uitdagingen van deze tijd te vinden. Heb je vragen en/of opmerkingen, aarzel niet om contact met ons op te nemen! 
 

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Mobiel: + 31 (0) 625 1100 37

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

Photo Credit Header: Gerard Voshaar (SmartZine)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief