Ni

Beschikbaar vanaf 

15 september 2020

Reserveer nu alvast een door Ivo gesigneerd exemplaar zonder verzendkosten

in NL & BE

Omvang: 160 pagina’s

Uitgave: paperback

Afmeting: 14 x 21 cm

ISBN: 9789493201101

Prijs: € 19,95 (excl. btw € 18,30)

Genre: Mens & Maatschappij 

Met voorwoord door

Jaap Hiddinga

Het nieuwste boek van Ivo Valkenburg is duidelijk geïnspireerd op Kahlil Gibrans’ boek ‘De Profeet’, waar het de verwaarlozing van de wereldse schoonheid betreft. Gibran getuigt over een ideaal dat in de ziel van elk mens boven alle kritiek verheven is. The Beatles, John F. Kennedy en Indira Gandhi lieten zich erdoor inspireren. Zijn universele boodschap van onvoorwaardelijke liefde en medemenselijkheid is allesbehalve een spiegel van het dagelijkse leven.

 

De schoonheid waarover Gibran in alle aspecten van het leven spreekt, wordt in de wereld op grote schaal verwaarloosd. Toch zijn er altijd mensen die, ondanks alles, niet zijn gezwicht voor de wereld. Ze laten zien hoe het leven eruit kan zien als het wordt doorspekt met compassie en empathie voor alles en iedereen. In Niet gezwicht voor de wereld spreekt Valkenburg met 45 mensen die hun werk en leven in dienst stellen van mens, natuur en samenleving. Samen vormen ze een klein stroompje van menselijke creatiekracht dat wereldwijd steeds meer uitgroeit tot een stevige rivier van vernieuwing en radicale herziening van bestaande structuren. In hun werk kunnen we wellicht een flits opvangen van de diepe realisatie die Gibran deelt met de wereld; die tragische schoonheid en rechtvaardigheid van het leven en de goddelijke verzekering dat wij de eeuwigheid bezitten.

Maak hier alvast kennis met de 45 mensen en organisaties uit het boek

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook

Contact Information

  • LinkedIn

Ivo Valkenburg and Lili Valkenburg-Baumann are dedicated to support people and organizations to make a new future possible. Finding practical solutions for the 21th challenges in the world. Feel free to drop us a line!

Valkenburg bv
Heusden (Gemeente Heusden), The Netherlands

Transilvania Retreat Center SRL
Str. Principala 597F, 407135 Calatele, Jud. Cluj, Romania

Email: ivo@ivovalkenburg.nl 

Phone: + 31 (0) 625 1100 37

© 2023 by The Middle Way Future Business Architects

Photo Credit Header: Gerard Voshaar (SmartZine)

Join Our Mailing List